03 2020 | 22:34:16
Обратно в резултати
предишен продукт | следващ продукт

стъклена ограда за басейн

Каталожен номер: 519-4111-34
стъклена ограда за басейн

Каталожен номер: 519-4111-34

на стъклена ограда за басейн

стъклена ограда за басейн


Проектиране и изграждане по поръчка на стъклени огради за басейни.
Фирмата проектира, изработва и монтира стъклени огради за басейни по поръчка.
Стъкло за басейна. Брой 05-2012 0 коментара Стъклото може да се използва за цялостно или частично ограждане на вашия басейн. Снимки Видео Файлове Стъклените стени - дизайнерски решения за модерен басейн. Стъклените стени - дизайнерски решения за модерен басейн. Автор / Източник: жж PREV NEXT Стъклените стени за басейн са все по-любим елемент при дизайнерски решения за модерния басейн в частни и обществени обекти. Комбинацията от вода и стъкло дава възможност да добавите красиви стъклени елементи без да ограничавате функционалните характеристики на вашия басейн. Със стъклени стени, басейнът би могъл да има необичайна, уникална визия и да напомня за аквариум. Технически характеристики Закаленото стъкло, което се използва за басейни е с различна дебелина, в зависимост от изискванията и конструкцията на конкретния проект . Грижа и поддръжка Веднъж инсталирани, стъклените водни прегради или стени просто имат нужда от редовно хигиенизиране и не изискват друга особена поддръжка. Силно абразивните препарати за почистване на домакински повърхности дори и тези, които се препоръчват за почистване на гланцови и фини повърхности не трябва да се ползват при почистването на стъклото в басейна. Препарати на базата на киселини и алкохол също не са подходящи за тях. Защо стъкло в басейна? Стъклените стени за басейни дават възможност да се гледа през стените на басейна, което ги прави идеални за малки пространства. Стъклото пропуска повече естествена светлина вътре в басейна, което оптически ги увеличава и ги прави по-светли. Освен това, стъклените стени осигуряват възможност за наблюдение на плуващите. От гледна точка на стила, стъклото в басейна е екзотичен дизайнерски елемент. Дебелината на стъклото, което се ползва за тази цел започва от 12 мм, като проектантите определят необходимата дебелина на стъклото или тази дебелина е по ваше желание.
Цената за изработването на стъклените огради за басейн се определя от площта и дебелината на стъклото за оградата от стъкло.
Ползата от стъклените огради е, че пропускат естествена светлина, а в същото време ограничават шума и вятъра, като осигуряват впечатляващ дизайн, сигурна конструкция и спокойна гледка през оградата.


Изпрати запитване относно стъклена ограда за басейн до фирмата, която предлага продукта

пример: гр. София, с. Каваците (Бургас)

* Задължителни полетаСтъклени огради Стъклени огради

Работно време: от 9.00ч. — 18.00ч.

Tелефони: 0878 478 285, 02 439 67 22

GSM: 0878 478 285

Е-mail: magazinite@gmail.com

Каталожен номер: 519-4111-34

Добавен на: 2013-04-10 12:54:00

Цена за стъклена ограда за басейн:

поръчай стъклена ограда за басейн

цена за стъклена ограда за басейн се дава по запитване

Вижте други 7 стоки от фирма: Стъклени огради добавени в категория 2013-04-10

Търсени думи за стоките на фирма Стъклени огради

обади се сега
0878 478 285